Pop Annabelle uit The Conjuring krijgt eigen film

Afgelopen jaar deed regisseur James Wan goede zaken; niet alleen was Insidious 2 een hit, ook The Conjuring trok veel bezoekers naar de bioscoop. Dat er een nieuwe Conjuring-film komt is goed nieuws voor alle fans, maar dat is nog niet alles. Er wordt ook gewerkt aan The Annabelle Story, een spin-off waarin de hoofdrol (of ‘doll’) is weggelegd voor de enge pop Annabelle.

Het is een bizar toeval dat de naam van de actrice die bij het project gecast is ook Annabelle (Wallis) heet. Naast de actrice is ook acteur Ward Horton betrokken en is bekend dat de regie in handen zal zijn van John Leonetti, het script komt van Gary Dauberman. James Wan zal zelf bij het project betrokken zijn als producent zo meldt The Wrap.

Annabelle-doll-the-conjuring

Over The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist is zelf ook nog weinig bekend, schrijvers Carey en Chad Hayes zijn weer verantwoordelijk voor het script. De rol van James Wan is onduidelijk doordat hij zou gaan werken aan The Fast and the Furious 7. Het zou kunnen zijn dat de mogelijke afwezigheid van James Wan voor filmstudio New Line reden is geweest om nu eerst te komen met een spin-off en als Wan tijd heeft The Conjuring 2 op rol te zetten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Pop Annabelle uit The Conjuring krijgt eigen film”

  1. Vond The Conjuring wel goed, maar de pop was in de film uiteindelijk helemaal niet zo eng. Maar wel alle potentie om eng te zijn, dus mogelijkheden genoeg voor de spin-off 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie