Pop Annabelle uit The Conjuring krijgt eigen film

Afgelopen jaar deed regisseur James Wan goede zaken; niet alleen was Insidious 2 een hit, ook The Conjuring trok veel bezoekers naar de bioscoop. Dat er een nieuwe Conjuring-film komt is goed nieuws voor alle fans, maar dat is nog niet alles. Er wordt ook gewerkt aan The Annabelle Story, een spin-off waarin de hoofdrol (of ‘doll’) is weggelegd voor de enge pop Annabelle.

Het is een bizar toeval dat de naam van de actrice die bij het project gecast is ook Annabelle (Wallis) heet. Naast de actrice is ook acteur Ward Horton betrokken en is bekend dat de regie in handen zal zijn van John Leonetti, het script komt van Gary Dauberman. James Wan zal zelf bij het project betrokken zijn als producent zo meldt The Wrap.

Annabelle-doll-the-conjuring

Over The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist is zelf ook nog weinig bekend, schrijvers Carey en Chad Hayes zijn weer verantwoordelijk voor het script. De rol van James Wan is onduidelijk doordat hij zou gaan werken aan The Fast and the Furious 7. Het zou kunnen zijn dat de mogelijke afwezigheid van James Wan voor filmstudio New Line reden is geweest om nu eerst te komen met een spin-off en als Wan tijd heeft The Conjuring 2 op rol te zetten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tim
tim
9 jaren geleden

Ik vond The Conjuring erg tegenvallen en de pop is totaal niet eng

annabelle
annabelle
9 jaren geleden
Antwoord aan  tim

tim homoooooww ik kom vanavond u terroriseren eens zien dat ik dan wel eng ben huh mwoehahaha

sanderr
sanderr
9 jaren geleden
Antwoord aan  annabelle

😀

sanderr
sanderr
9 jaren geleden

Ben benieuwd! Hoop dat -nu James er niet bij betrokken is-ze het niet verkloten. (en dat ie weer terugkomt naar het horrorgenre na F&F7)

Leen
Leen
9 jaren geleden

Zou dat popke zo gefrustreerd zijn omdat ze scheel kijkt?

domin8r
domin8r
9 jaren geleden

Vond The Conjuring wel goed, maar de pop was in de film uiteindelijk helemaal niet zo eng. Maar wel alle potentie om eng te zijn, dus mogelijkheden genoeg voor de spin-off 🙂

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x