Post-nucleair zag er nog nooit zo vet uit in nieuwe trailer Fallout-serie

Fallout is een reeks ontzettend populaire eind-van-de-wereld-actie-FPS-RPG. De serie staat erom bekend tegelijkertijd over-de-top en erg duister te zijn. Wat kun je nog meer verwachten van een game over het leven na een nucleaire apocalyps? Nou, dat kun je binnenkort zelf gaan zien in de gelijknamige streamingserie Fallout. Hier is onlangs een nieuwe trailer vrij van gegeven.

De show toont de nasleep van een nucleaire oorlog. Een alternatieve geschiedenis vertelt over de vooruitgang in nucleaire technologie na de Tweede Wereldoorlog. Dit heeft geleid tot het ontstaan van een retro-futuristische samenleving. In de nu verlaten ruïnes van Los Angeles laat een jonge vrouw het enige leven dat ze ooit heeft gekend achter zich om in het vijandige en woeste Wasteland haar heil te zoeken. In de trailer lijkt het alsof de serie zich meer concentreert op de actie en het avontuur, met af en toe enkele grillige aspecten.

Still uit Fallout Series
Wat is er beter dan één Powerarmor? Juist…

Fallout is bedacht door Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner en ontwikkeld door Lisa Joy en Jonathan Nolan. Verder spelen onder andere Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan en Mike Doyle mee. Wat mij betreft -als liefhebber van de spellen- hebben ze precies de juiste toon aangeslagen. De trailer ziet er fantastisch uit. Kijk en oordeel zelf hieronder.

Fallout | Official Teaser Trailer | Prime Video

Er staan 8 episodes gepland voor het (hopelijk) eerste seizoen. We kunnen hier volgend jaar 24 april op Amazon Prime Video van gaan genieten. Heb jij de spellen wel eens gespeeld? En kijk je er ook zo naar uit als ik? Laat maar weten in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Post-nucleair zag er nog nooit zo vet uit in nieuwe trailer Fallout-serie”

  1. Het spel ken ik niet. Ik speel nu eenmaal geen spelletjes meer na Wolfenstein 3D en Dune 2 🙂
    Maar dit ziet er wel heel gaaf uit. En ik verwacht dat je, net als bij The Last of Us, het spel niet hoeft te kennen om een mooie TV serie te zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie