Poster en datum voor Child’s Play reboot, zonder Chucky?

Volgend jaar juni verschijnt de Child’s Play-remake. De poster die voor de horrorfilm is vrijgegeven vertelt ons nog een paar verrassende dingen

De film lijkt meer een reboot te worden, het verhaal zal een moderne interpretatie zijn van Don Mancini’s origineel uit 1988. Regisseur Lars Klevberg (Polaroid) scenarist Tyler Burton Smith maken een aantal bijzondere keuzes.
Deze poster maakt direct al de grootste verandering bekend, Chucky zal ontbreken in de Child’s Play reboot! Zoals je kunt lezen op de doos heet de pop nu BUDDI. Hoewel, de pop in het origineel heette natuurlijk als speelgoed ‘GOOD GUYS’, dus wie weet. Hoe hij buiten de verpakking er uit ziet, zien we hieronder:
Buddi - Child's Play with knife
Iets anders dat de poster ons vertelt is de datum. Nu is dit natuurlijk de datum voor de Amerikaanse markt, een leuk feitje is dat Toy Story 4 op dezelfde dag daar gepland staat. In Nederland zal Child’s Play op 20 juni 2019 verschijnen (Toy Story 4 verschijnt 6 dagen later).
En als laatste de producenten van It, zoals genoemd op de poster, zijn David Katzenberg en Seth Grahame-Smith.

Het verhaal van de reboot luidt:
Child’s Play volgt een moeder (Aubrey Plaza) die haar zoon (Gabriel Bateman) een speelgoedpop voor zijn verjaardag geeft. Ze heeft geen idee van de sinistere verrassing in het speelgoed.

Kijk jij uit naar de reboot? Of zie je liever de plannen voor een Chucky-serie werkelijkheid worden?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Poster en datum voor Child’s Play reboot, zonder Chucky?”

  1. Nee en nee. Geen reboot en geen serie. Het is leuk geweest en meer dan voldoende uitgemolken.
    Doe maar weer eens wat nieuws verzinnen in plaats van het recyclen van jaren 80 franchises.

    Beantwoorden

Plaats een reactie