Poster Ghostbusters legacy – Maandag de trailer

Er komt een nieuwe film van de Ghostbusters! Het krijgt de titel Ghostbusters Afterlife, maar in Europa Ghostbusters Legacy. De parapsychologen Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en de later aangenomen Winston Zeddemore gingen in 1984 als geestenjagers aan de slag!

In 2016 hebben we ook al een Ghostbusters film gekregen. Deze film was de vrouwelijke versie van de Ghostbusters  uit 1984. Deze versie was wel aardig, maar het was het net niet.
Maar dan komt er goed nieuws!

Maandag komt de trailer van Ghostbusters Afterlife ( Amerikaanse titel)/ Ghostbusters Legacy ( Europese titel) uit.
De alleenstaande moeder van twee kinderen, Callie ( Carrie Boon)  erft een oude boerderij van haar vader. En wat blijkt haar vader blijkt een van de oude Ghostbusters te zijn. Trevor ( Finn Wolfhard) en Phoebe (McKenna Grace) de kinderen van Callie, gaan op onderzoek uit.  Wanneer Trevor in de vervallen schuur van de boerderij komt, vind hij de oude ECTO-1 (de ghostbusters auto)

Trevor kan het niet weerstaan en fixt de wagen,  ondertussen vindt Phoebe het bekende apparaat wat psychokinetisch energie opspoort en ontdekt wat er vroeger voor vreemde gebeurtenissen in haar nieuwe woonplaats heeft plaatsgevonden.

In 1984 vond de ‘’ Manhattan Crossrip’’ plaatst, waarbij de Ghostbusters de wereld gered hebben van Gozer. Trevor en Phoebe weten heel weinig van de Ghostbusters en wat er in 1984 heeft plaatsgevonden.
Hun leraar Mr. Grooberson ( Paul Rudd), weet maar al te goed wat er heeft plaatsgevonden en vertelt ze alles over de gebeurtenissen.

Ivan Reitman ( tevens de stem van Gozer) regisseerde de film in 1984 en niemand minder dan zijn zoon Jason Reitman regisseert nu Ghostbusters Legacy. Jason Reitman heeft onder ander ‘’ Up in the air ‘’ en ‘’ Juno’’ geregisseerd.

Maandag kunnen we al kwijlen bij de trailer van Ghostbusters Legacy. We moeten dan nog 6 hele lange maanden wachten tot de film uitkomt.

9 juli 2020 draait hij in de bioscoop!

Fan van Ghostbusters? Vertel wat je zo geweldig vindt in de comments en wij verloten maandag een Ghostbusters pet!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

13 gedachten over “Poster Ghostbusters legacy – Maandag de trailer”

 1. Yeeey!!! Als kind uit de jaren 80 wordt ook dit weer een groot nostalgisch feest!!! Ik kan niet wachten op de trailer… (en de film). The only way is up (na de GB met de dames). En met Ecto1 uit de mottenballen getoverd, weten we zeker dat fans op wenken bediend gaan worden. Goodie, Goodie 🙂

  Beantwoorden
 2. Ghostbusters is voor mij jeugdsentiment. De eerste was waanzinnig, de tweede was goed.
  Van de remake uit 2016 kan ik mij vooral de cameo’s van de oorspronkelijke cast herinneren, waaronder de (zeer korte) van Bill Murray. Voor de rest was hij aardig, maar niet meer dan dat.

  Deze film lijkt meer een vervolg te zijn op de jaren 80 films. Harold Ramis is helaas overleden, dus een echt vervolg kan het niet worden, maar aan de IMDB entry voor deze film te zien, gaan we de oude cast wel terug zien. Ik ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
 3. I ain’t afraid of no ghosts! Heerlijk nummer wat altijd is blijven hangen en wat ook niemand meer uit zijn hoofd krijg als je het begint te zingen! Daarnaast een erg leuke film die je om de zoveel tijd weer eens moet zien. Ik ben dan ook benieuwd naar deze versie!

  Beantwoorden
 4. Het was mijn favoriete film om rustig aan de wat engere films te beginnen. Want er zijn natuurlijk spoken en geesten te zien. Maar er valt ook veel te lachen. Ik vind de films hartstikke leuk.

  Beantwoorden
 5. De cast van de originele Ghostbusters films vind ik echt geweldig. Ik ben blij dat ze straks terug zijn voor de nieuwste film. Hartstikke leuke films die we gelukkig thuis in de kast hebben staan en kunnen kijken wanneer we willen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie