Stijlvolle poster The Human Centipede 2: Full Sequence

Over smaak valt te twisten en de inhoud van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence is reden voor discussie. De Britse kijkwijzer vindt deze film zelfs zo smakeloos, dat ze hem hebben verboden. De Amerikanen vinden de film ook niet zo smaakvol, maar met slecht her en der wat knippen krijgt The Human Centipede 2 daar gewoon in oktober een bioscooprelease en verschijnt op VoD. De poster voor de horrorfilm is in elk geval wel erg creatief en stijlvol.

The Human Centipede 2: Full Sequence gaat over Martin, een geestelijk gestoorde eenling, die met zijn zeurende moeder in een troosteloze wijk van Londen woont. Hij werkt in de nachtploeg als een bewaking van een ondergrondse parkeergarage, waar klanten en hun voertuigen komen en gaan. Ondertussen doood hij de tijd met het kijken van de film The Human Centipede (First Sequence) op de kleine televisie op zijn kantoor en maakt notities in zijn aantekeningen boekje over de handelingen van Dr. Heiter.

Geluidsoverlast van de buren, slechte leefomstandigheden en voornamelijk zijn eeuwig zeurende morder drijven Martin, slachtoffer van seksueel en psychisch misbruik, tot waanzin. Hij huurt een loods en verzameld hierin zijn slachtoffers, tot hij er genoeg heeft om zijn eigen menselijke duizendpoot te creeëren.

Full Sequence, Human Centipde 2

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Emil Haenen
Emil Haenen
12 jaren geleden

Ha Ha. Over smaak valt te twisten. Maar in dit genre niets beter dan bad publicity.
En gebanned worden is gewoon een compliment voor de filmmaker.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x