Poster en première van nieuwe Nederhorrorfilm De Poel

poster-depoel
Het heeft enige tijd geduurd, maar eindelijk is de eerste film van het productiemaatschappij House of Netherhorror een feit. Chris W. Mitchell maakt zijn speelfilmdebuut met De Poel, een Nederlandse horrorfilm met een psychologische twist. Mitchell viel eerder op met de sfeervolle en spannende korte films Birthday Boy (2006), Jigsaw (2003), Nachtbijter (2002) en The Prodigal Son (1995). Het werd dus hoog tijd dat hij een kans kreeg om ons langer in zijn greep te houden.

Lennaert (Gijs Scholten van Ascat) en zijn vrouw Sylke (Carine Crutzen) gaan met hun twee zoons een paar dagen wild kamperen en nemen Lennaerts ex-collega Rob (Bart Klever) en diens dochter Jenny (Katja Herbers) mee. Na enig zoekwerk vinden ze een beschutte plek bij een verlaten bosmeer. Al snel beginnen de irritaties tussen de volwassenen zichtbaar te worden, terwijl beide tienerjongens een oogje hebben op Jenny. Intussen blijkt het meer ook niet zo lieflijk als gedacht. Wanneer onverklaarbare gebeurtenissen de vakantie beginnen te ondermijnen, loopt de situatie langzaam maar zeker uit de hand.

De wereldpremière is tijdens het Imagine Film Festival op maandag 14 april. Daarna zal de film vanaf 1 mei in verscheidene Nederlandse bioscopen te zien zijn. En ik roep op om allen ook heen te gaan, niet alleen om de toekomstige producties van House of Netherhorror te waarborgen, maar ook om dit soort genrefilms van eigen bodem te steunen!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Poster en première van nieuwe Nederhorrorfilm De Poel”

Plaats een reactie