Een super strakke poster voor de nieuwe ‘Scream’ én we hebben de eerste beelden!

De spanning is te snijden (haha) terwijl we wachten tot we eindelijk een echte trailer krijgen voor de nieuwe Scream die volgend jaar zou moeten verschijnen. Filmstudio Spyglass heeft onthult dat deze nieuwe film in de geliefde franchise een vervolg is en dus, ondanks de naam, geen reboot.

Hier is de super strakke poster:

Ghostface en een glimmend mes, dat zegt toch al genoeg? Een vette stijlvolle poster voor deze opkomende titel. Scream is geschreven door James Vanderbilt (o.a. Zodiac, 2007) en geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet (beide bekend van o.a. V/H/S, 2012). In de cast zien we zowel nieuwe personages als oude bekenden terugkomen. Dat belooft wat!

Terwijl ik dit artikel aan het schrijven kwam Entertainment Weekly ook nog eens met de kers op de taart: We hebben een handjevol eerste beelden! Hieronder een greep uit de selectie, onder andere met veteranen Courtney Cox, Neve Campbell en David Arquette alsook nieuwkomers Jack Quaid en Jenna Ortega.

Kijk jij ook net als ons ontzettend ongeduldig uit naar Scream? Begin volgende jaar, 20 januari voor Nederland, zou de film in de bioscopen moeten verschijnen.

Wat is jouw favoriete moment uit de Scream-franchise? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie