Poster & Trailer ‘The Lodge’

Sluit je ogen (eerst de tekst verder lezen) en beeld je in, dat je in een huisje zit met iemand die je niet mag. Ongemakkelijke stiltes en de tijd kruipt langzaam voorbij. Stel je daar ook nog eens bij voor, dat deze persoon een verleden heeft, waarvan het haar op een bovennatuurlijke wijze achtervolgt. De enige oplossing is om zo snel mogelijk je spullen te pakken en de benen te nemen. Laat dat nou net niet mogelijk zijn. Kortom een hel op aarde.

The Lodge [Teaser] | In Theaters November 15, 2019

Richard (Richard Armitage), de vader van Mia (Lia McHugh) en Aidan (Jaeden Martell) heeft hun moeder verlaten en heeft een nieuwe vrouw ontmoet. Grace (Riley Keough) probeert in de goede gratie van haar aankomende stiefkinderen te komen, maar de kinderen blijven loyaal aan hun moeder.
Om de familiebanden aan te halen, stelt Richard voor om met kerst naar hun vakantiehuisje in de bergen te gaan. Dat klinkt heel gezellig, maar Richard moet helaas voor werk terug naar de stad en laat Grace en de kinderen achter in het vakantiehuisje.

Er vallen ongemakkelijke stiltes en de sfeer in een mortuarium is gezelliger dan in het huisje. Mia en Aidan zijn toch wel nieuwsgierig naar Grace en trekken haar verleden na op internet. Daar komen ze er achter dat Grace, als kind bij een sekte heeft gezeten en dat ze de enige overlevende is van een massazelfmoord.

Er gebeuren opeens vreemde dingen in huis, spullen verdwijnen, de stroom valt uit en Grace doet zo af en toe een beetje apart. Ze besluiten alle drie om naar huis te gaan, maar helaas door de sneeuwstorm zitten ze vast in het huisje. De vreemde gebeurtenissen nemen toe en worden steeds angstaanjagender. Zouden de vreemde gebeurtenissen te maken hebben met verleden van Grace?

De trailer vond ik een beetje tegenvallen en het meer richting een psychologische thriller gaan met een paranormaal tintje. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het geen goede film is. Ik zou zeggen ga naar de bioscoop en oordeel zelf.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Lodge draait vanaf 14 november 2019 in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie