Lugubere poster en trailer The Snowman

Ik moet zeggen dat ik door de poster en de titel in eerste instantie dacht aan een film over een moordende sneeuwpop, een heerlijke over-the-top horrorslasher. Het verhaal blijkt anders. Toch klinkt deze thriller rondom een eigenaardige seriemoordenaar van regisseur Tomas Alfredson wel erg interessant!

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø, is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman draait vanaf 19 oktober in de bioscoop.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x