Posters: Abraham Lincoln Vampire Hunter bij dag en nacht

Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie. Visionair filmmakers Tim Burton en Timur Bekmambetov (regisseur van Wanted) geven een fris en duister gezicht aan de bloeddorstige legende van de ondoden, met Abraham Lincoln als de grootste vampierjager uit de geschiedenis.

Het boek van Seth Grahame-Smith wordt op dit moment verfilmd door Tim Burton (producent) en Timur Bekmambetov (regisseur). Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead en Rufus Sewell spelen in deze herschreven historische geschiedenis.

Op 22 juni zal Abraham Lincoln Vampire Hunter in Amerika in premiere gaan, wanneer 20th Century Fox de film naar de Nederlandse bioscopen brengt is nog niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max Jensch
11 jaren geleden

yes! meer tim burton ^^

Gaetana
Gaetana
11 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ik ook, enorm! Altijd weer een must om een film van Burton te zien 🙂

Ali Blabla
Ali Blabla
11 jaren geleden

Tim Burton is producent, en niet de regisseur. Zijn stempel zal denk ik dan ook minder aanwezig zijn. (Wat misschien ook wel eens goed is).

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x