Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Posters: Abraham Lincoln Vampire Hunter bij dag en nacht

Abraham Lincoln: Vampire Hunter onthult het geheime leven van één van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie. Visionair filmmakers Tim Burton en Timur Bekmambetov (regisseur van Wanted) geven een fris en duister gezicht aan de bloeddorstige legende van de ondoden, met Abraham Lincoln als de grootste vampierjager uit de geschiedenis.

Het boek van Seth Grahame-Smith wordt op dit moment verfilmd door Tim Burton (producent) en Timur Bekmambetov (regisseur). Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead en Rufus Sewell spelen in deze herschreven historische geschiedenis.

Op 22 juni zal Abraham Lincoln Vampire Hunter in Amerika in premiere gaan, wanneer 20th Century Fox de film naar de Nederlandse bioscopen brengt is nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

4 gedachten over “Posters: Abraham Lincoln Vampire Hunter bij dag en nacht”

Plaats een reactie