Lees een stukje van Stephen King: Full Dark, No Stars

Op 13 november komt de verhalenbundel Full Dark, No Stars van Stephen King uit met vier nieuwe verhalen. Ook in Nederland zal de vertaalde versie Aarde Donker zonder Sterren in november verschijnen.

Drie verhalen, met als toegift een novelle. Een goed huwelijk is een van de verhalen in deze bundel:
Twee ogenschijnlijk doorsnee mensen – in een doorsnee woonplaats, met een doorsnee baan, u kent ze wel – hebben een lang en gelukkig huwelijk. Als haar man op zakenreis is, vindt de vrouw een doos met het donorcodicil, de bibliotheekpas en het rijbewijs van een andere vrouw. Een vrouw die nog niet zo lang geleden in het nieuws was. Een vrouw die is vermoord…

Smaakt naar meer? De Amerikaanse boekhandel Simon and Chuster heeft een heel hoofdstuk van dit verhaal online geplaatst.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fOAt2Fua98g&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

King weet je altijd wel te grijpen met dit soort stukjes…

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Van m’n ma gekregen voor nieuwjaar, met een mooie bladwijzer erbij 😉 Vandaag echter pas beginnen lezen en ik moet zeggen, dit stormachtig weekend jaag ik em er wel door denk ik. Al laat ik tijd voor wat films natuurlijk 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x