Laat je door Disney en MAC Cosmetics omtoveren tot Maleficent

MaleficentAlle vrouwen in Nederland met groene ogen maken nu kans om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland ter gelegenheid van de release van ‘Maleficent’. ‘Maleficent’ is het nooit eerder vertelde verhaal van Disney’s meest beruchte slechterik uit de klassieker ‘Doornroosje’ en is vanaf 29 mei te zien in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Maleficent wordt gespeeld door Angelina Jolie die in de film te zien is met prachtige make-up en felgroene ogen. Disney en MAC Cosmetics gaan op zoek naar de groenste ogen van Nederland. Alle vrouwen met groene ogen (vanaf 16 jaar) kunnen meedoen met de wedstrijd door een portretfoto van zichzelf in te sturen naar maleficent@disney.nl (foto als JPG bestand en maximaal 2MB groot). Dit kan tot en met woensdag 4 juni. Iedere deelnemer maakt kans om voor één keer in de huid te kruipen van Maleficent. De inzending met de groenste ogen wint namelijk een Maleficent & MAC fotoshoot in een professionele studio en een eigen Maleficent filmposter. Op donderdag 5 juni wordt de winnaar gekozen.

MAC Cosmetics
MAC Cosmetics heeft vanwege de langverwachte release van ‘Maleficent’ een gelimiteerde collectie op de markt gebracht die is geïnspireerd op deze film. De collectie kent 11 items en is vanaf 7 juni 2014 exclusief verkrijgbaar in de M.A.C Pro Store en via www.maccosmetics.nl.

Disney’s Maleficent
Disney’s epische live-action film ‘Maleficent’ duikt in het nooit eerder vertelde verhaal van Disney’s meest beruchte slechterik uit de klassieker ‘Doornroosje’ en het verraad dat uiteindelijk haar pure hart in steen doet veranderen. Gedreven door wraak en een vurig verlangen om het land waarover zij heerst te beschermen, spreekt Maleficent een wrede en onherroepelijke vloek uit over de pasgeboren koningsdochter Aurora. Wanneer Aurora groter wordt, staat ze tussen twee vuren; aan de ene kant haar geliefde koninkrijk in het bos, en aan de andere kant het koninkrijk van de mensen, waar haar wortels liggen. Maleficent beseft dat Aurora misschien wel de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en moet drastische maatregelen nemen die beide werelden voorgoed zullen veranderen.
In de film spelen Angelina Jolie als Maleficent, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple en Lesley Manville.

‘Maleficent’ is geproduceerd door Joe Roth en geregisseerd door Robert Stromberg, met Angelina Jolie, Don Hahn, Matt Smith, Palak Patel en Sarah Bradshaw als uitvoerend producenten. Linda Woolverton heeft het script geschreven. ‘Maleficent’ draait vanaf 29 mei 2014 in 3D in de Nederlandse bioscopen.

Maleficent | Lana Del Rey trailer Epic | Officieel Official Disney HD Dutch sub

Wil je meer weten over Maleficent neem dan een kijkje op de officiële Maleficent website

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Laat je door Disney en MAC Cosmetics omtoveren tot Maleficent”

Plaats een reactie