Amazon Prime Video-serie Lore verkent urban legends

Terwijl Netflix de ene naar de andere grote serie om het internet gooit, vergeten wij haast te kijken naar Amazon Prime Video. Daar is deze week Lore in premiere gegaan en is zeker wat voor horrorliefhebbers.

Lore combineert onder andere documentairebeelden en filmscènes om de griezelige, maar op waarheid gebaseerde verhalen tot leven te brengen. Als ode aan het horrorgenre verkent Lore de verhalen achter de meest legendarische en tot de verbeelding sprekende urban legends en mythes, zoals vampiers, weerwolven, seances en bezeten poppen.

De serie is een directe vertaling van de gelijknamige podcast “Lore” van Aaron Mahnke, waarin de meest opmerkelijke urban legends aan bod komen.

Lore Season 1 - Official Trailer | Prime Video

De hoofdrollen in de Amazon Original Serie zijn voor Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day), Kristin Bauer van Straten (True Blood), Adam Goldberg (Fargo) Holland Roden (Teen Wolf), Colm Feore (House of Cards) en Campbell Scott (The Amazing Spider-Man). Alle zes afleveringen zijn nu te zien op Prime Video.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x