Programma Night of Terror 2014

zombeaver-thumbImagine’s roemruchte festivaltraditie: de nacht waarop subtiliteit thuis blijft en publieksparticipatie grote hoogten bereikt. Ook dit jaar heeft Imagine weer zijn Night of Terror in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 april in Pathé Tuschinski. En met deze de vier titels The Quiet Ones, Oculus, Dead Snow 2 en Zombeavers belooft het een heerlijke nacht te worden.

The Quiet Ones

The Quiet Ones vertelt het verhaal van een onorthodoxe leraar (Harris) die nogal dubieuze methodes toepast. Hij gaat zo ver dat hij zijn studenten mee laat doen aan een gevaarlijk experiment: een geest creëren. Met zijn studenten test hij op een jonge patiënt de theorie dat paranormale activiteiten gebaseerd zijn op negatieve energie vanuit een mens, met onvoorziene en verschrikkelijke gevolgen.

Oculus

Kaylie Russell (Karen Gillan) probeert haar broer Tim (Brenton Thwaites) – die veroordeeld werd voor moord op hun ouders – vrij te pleiten door te bewijzen dat het misdrijf is gepleegd door een bovennatuurlijk fenomeen.

Dead Snow 2: Red vs. Dead

Stel; de slechtste dag van je leven begint met het per ongeluk doden van je vriendin (met een bijl), je eigen arm afzagen (met een kettingzaag) en je eigen vrienden verzwolgen zien worden door een bataljon Nazi-Zombies. Dan zou je kunnen denken dat het niet erg kan worden. Voor Martin blijkt dit slechts het begin.
https://www.youtube.com/watch?v=S0aj0xQqNEU

Zombeavers

Een groep studenten heeft een blokhut gehuurd aan een rustige rivier. Terwijl een deel van hen alleen oog heeft voor de andere sekse, blijkt dat de rivier niet zo rustig is als het lijkt. Als één van hen wordt gebeten, blijkt dat een troep kwaadaardige bevers de rivier teistert. Ze zijn agressief en meedogenloos. En wat erger is, ze zijn niet dood te krijgen.Al snel slaat de ziekte over op leden van de groep en de aantrekkelijkste meisjes daaruitontpoppen zich als gevaarlijke, moordzuchtige monsters.

De voorverkoop start donderdag 6 maart op de website van het Imagine Filmfestival.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Programma Night of Terror 2014”

Plaats een reactie