Promo/trailer: Grim Night wordt geen feestdag

grim nightGrim Night is een thriller van Unbroken Films (Brandon Bestenheider, Allen Bey, Bryan Bertino en Adrienne Brittle). Diverse grote studio’s toonden interesse in dit project, na de uitgave van de onderstaande promo/trailer Universal handelde het snelste en heeft de rechten verworven. Er is verder weinig bekend over deze horrorfilm, maar het is zeker een project om in de gaten te houden.

Ieder jaar tijdens de zogenoemde Grim Night sluit iedereen zich op in zijn of haar huis, in de hoop om de volgende dag de zon zien op te komen. Duizenden mensen overleven die nacht niet, ze zijn ten prooi gevallen aan de geweldadige monsters die een nacht per jaar rond jagen.

 

Grim Night Trailer - HorrorBid.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Promo/trailer: Grim Night wordt geen feestdag”

 1. Zou gaaf kunnen zijn. Wat ik me wel meteen afvraag: waarom worden er geen bunkers of zo gebouwd waar iedereen tijdens die nacht in kan verblijven? Hopelijk komt daar een fatsoenlijk antwoord op. Ik zou iig zeker niet in mijn eigen huis wachten als ik wist dat er een nacht lang monsters rondtrekken, maar een veilige plek zoeken met een redelijke hoeveelheid mensen om die locatie te kunnen verdedigen, mochten de monsters naar binnen komen.

  Beantwoorden
 2. Ziet er zeker interessant uit.
  Eigenlijk bestaat die dag al, tenminste; volgens de traditie van Halloween

  Monsters, geesten, heksen, etc., kunnen eens per jaar (31 oktober) onze wereld betreden.
  De kostuums zijn dan oorspronkelijk ook niet bedoeld omdat het zo leuk en schattig is voor kinderen, maar om de monsters te verwarren, want als ze denken dat je een van hen bent, laten ze je met rust.

  Jammer dat we in Nederland niet meer met Halloween doen.
  In plaats daarvan hebben we onzin als bijvoorbeeld Valentijnsdag, Boomplantdag, Secretaressedag, Er-Zit-Iets-In-Mijn-Neus-Dag en Roze Maandag.

  Beantwoorden

Plaats een reactie