Victor Löw en Rienus Krul maken cast Prooi compleet

Update 13/10/2016: Prooi draait nu in de bioscoop, lees onze recensie!

Naast Sophie van Windenen en Julian Looman zijn nu ook Rienus Krul en Victor Löw (Michiel de Ruyter)) toegevoegd aan de cast van ‘Prooi’. Ook cabaretiers Pieter Derks en Owen Schumacher zullen te zien zijn in de nieuwe film van regisseur/scenarist Dick Maas (Sint, De Lift). Bijrollen zijn voor onder anderen Rutger de Bekker (De Boskampi’s), Jessica Zeylmaker (Spijt!) en Mamoun Elyounoussi (Startup). Ze krijgen allemaal op geheel eigen wijze te maken met een losgeslagen, bloeddorstige leeuw die zijn tanden in Amsterdam zet. De opnames zijn inmiddels begonnen, naar verwachting verschijnt de film in april 2016 in de bioscoop.
Opnames Prooi AmsterdamWat is er aan de hand in Amsterdam? Ohh Dick Maas maakt een film: 2 brandweerwagens, een vuilniswagen, 30 politieagenten, 20 spacelights, 4 camera’s, 100 man crew en 20 wegafzetters… Wat missen we nog? via Prooi/Facebook

Poster Prooi‘Prooi’ wordt wederom een mengeling van actie, spanning en humor; ingrediënten die zo kenmerkend zijn voor Dick Maas, zegt producent Dave Schram van Shooting Star Film Company. “Het wordt de spectaculairste Nederlandse thriller ooit!”.

Het verhaal van Prooi:
Na de vondst van een gruwelijk vermoord boerengezin net buiten Amsterdam, tast de politie in het duister over de mogelijke dader. Lizzy, een dierenarts van Artis, denkt echter te weten wat de bloederige verminkingen kan hebben aangericht: een forse, agressieve leeuw. Ze stuit vooral op ongeloof en er is een tweede bloedbad nodig voordat de autoriteiten instemmen met het rigoureuze plan van een Engelse leeuwenjager om het monster te pakken te krijgen. De jacht is geopend…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Owen Schumacher niet te zien in deze film. Ook niet in cast opgenomen. Fout dus.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x