PS4-game Bloodborne nu verschenen

SCEB-Bloodborne-afb4In Bloodborne reis je af naar de negentiende-eeuwse stad Yharnam. Hier vind je op elke hoek van de straat gestoorde wezens, waanzin en kijk je de dood constant recht in de ogen aan. Baan je een weg door het vervloekte bedevaartsoord langs weerzinwekkende monsters en door duistere kerkers om te overleven. Deze PlayStation 4 exclusieve game zorgt er voor dat je met zweethanden van de spanning op het randje van de bank zit.

Uit alle hoeken van de wereld reisden mensen af naar Yharnam, waar geneesmiddelen te vinden zijn voor allerlei kwalen. De stad was een waar bedevaartsoord, tot het geteisterd werd door de plaag die zich als een lopend vuurtje door de straten verspreid. Jij trekt als bedevaartganger door Yharnam op zoek naar antwoorden om te overleven. Er is flink wat inspanning nodig om ongeschonden langs vijanden te komen, waarbij de keur aan wapens goed van pas komt.


Gelukkig sta je er niet alleen voor in Bloodborne en kun je er voor kiezen om samen in co-op modus ten strijde te trekken. Het single- en multiplayer gedeelte zijn nauw met elkaar verbonden. Onderweg kom je grafstenen en berichten tegen van andere (gesneuvelde) spelers, met bruikbare tips. Ook is het mogelijk om online tegen bedevaartgangers te strijden. Breek in binnen de speelwereld van een ander en maak zijn zoektocht nog uitdagender. In plaats van een aanpasbare moeilijkheidsgraad, verandert Bloodborne zich op basis van jouw speelstijl. Hierdoor is hij voor iedereen uitdagend en beleef je nooit twee keer dezelfde speelervaring.

Bloodborne is een volledig nieuwe RPG van Japanse ontwikkelaar From Software: bedenkers van de legendarische actie-RPG’s Demon’s Souls en de Dark Souls series. De games staan er om bekend dat ze uitdagend zijn door de strategische gevechten die in rap tempo achter elkaar plaatsvinden. Bloodborne is de spirituele opvolger in de reeks, maar is door de lagere learning curve toegankelijk voor het grote publiek. Het gevaar ligt onveranderd overal op de loer en om te overleven zul je slimmer moeten zijn dan de rest.

[bol titel=”Bloodborne”]Bloodborn is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4

DeNachtvlinders.nl zoekt een gamer! Lees meer!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie