Psychologische-/horrorgame ´The Conjuring House´ nu op Steam

Een van de meest populaire horror-universums die er is, is The Conjuring universum. Met de onlangs uitgebrachte film The Nun en de populariteit rondom zowel de film Annabelle als The Conjuring films, is het tijd om zelf een stap te zetten in The Atkinson House. Ben jij dapper genoeg?

https://youtube.com/watch?v=-rJiOzVndjw

The Conjuring House is een single player, psychologische-/horrorgame gemaakt door indie-ontwikkelaar Rym Games. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 20e eeuw in een oud, verlaten (of toch niet?) Victoriaans huis met een donker verleden. The Atikinson House. De speler gaat als journalist samen met een team van mediums en parapsychologen naar het huis om de mysteries en mythes over de plek te ontrafelen. Er gaat alleen iets vreselijk mis, alle leden van je team, verdwijnen op mysterieuze wijze. Je ontdekt dat je niet niet weg kan en opgejaagd/achtervolgd wordt door een demonische vrouw. Om de demon te verdrijven en om te ontsnappen moet je demonische voorwerpen vernietigen, die zich overal in het huis bevinden. Je moet echter alert blijven en ogen in het achterhoofd hebben, want de demon en andere wezens liggen altijd op de loer.  The Conjuring House dompelt je als speler volledig onder in een omgeving vol angst, paniek, stress, waanzin, paranormale gebeurtenissen en terreur.

Bekijk hieronder de gameplay-trailers:

The Conjuring House is sinds 25 september beschikbaar voor de PC op Steam voor 20,99 euro. Voor de angsthazen onder ons, bekijk hier de live stream van andere spelers.

Durf jij het spel te spelen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie