Puppet Master krijgt een reboot: The Littlest Reich

Puppet Master reboot
In 1989 kwam de eerste Puppet Master horrorfilm uit op VHS en de lowbudgetfilm kreeg uiteindelijk 9 vervolgen. In de filmreeks zijn poppen door Egyptische magie tot leven gebracht en zijn uit op wraak, elk met hun eigen gevaarlijke tools. Nu komt daar een reboot bij: Puppet Master: The Littlest Reich.

In The Littlest Reich volgen we een recent gescheiden man die een Blade-pop ontdekt in de kast van zijn overleden broer. Hij is van plan deze te tekopen op een conventie in Oregon, toevallig precies 30 jaar na de beruchte Toulon moorden. De chaos breekt uit als tijdens de veilig alle poppen door een vreemde kracht tot leven komen en een bloederige slachtpartij veroorzaken, het lijkt wel het begin van een derde wereldoorlog.

Charles Band schreef in 1989 het eerste deel en was producer van alle titels, ook bij deze reboot is bij als producent betrokken. S. Craig Zahler werkt nu aan het script en er wordt gezocht naar een regisseur. Het is de bedoeling dat de film grotendeels dezelfde practical effects zal gebruiken als zijn voorgangers.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie