Puppy play: kinderspel, kinky of krankzinnig? Check de trailer van Good Boy!

Puppyplay: een rollenspel waarbij iemand zich uitdost als hond, om zich als een hond te gedragen voor zijn baasje. Maar is het kinderspel, kinky of krankzinnig? Dat is het onderwerp van de Noorse horrorfilm Good Boy. Check de trailer hier!

Good Boy trailer: een horrorfilm over puppy play

In Good Boy is Sigrid hoteldebotel van haar vlam Christian, die haar na een date thuis uitnodigt. Daar treft ze wel een heel bijzondere huisgenoot: Christian woont niet samen met zijn hond, maar met een man genaamd Frank die zich gedraagt als zijn hond. Hij bezweert haar Frank als hond te behandelen. Sigrid probeert ruimdenkend te zijn, maar de driehoeksverhouding tussen haar, Christian en Frank wordt al snel sinister…

Good Boy - Official Trailer (2023) Gard Løkke, Katrine Lovise Øpstad Fredriksen

Good Boy is geregisseerd door de ontluikende filmmaker Viljar Bøe. Rollen in deze puppy play-horror zijn weggelegd voor Gard Løkke, Katrine Lovise Øpstad Fredriksen, Amalie Willoch Njaastad en Nicolai Narvesen Lied. De Noorse film komt in september uit in de Verenigde Staten. Hopelijk volgt Nederland binnenkort!

Wat is jouw mening over puppy play: geschikt onderwerp voor een horrorfilm of niet? En zou jij deze film kijken na het zien van deze trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Puppy play: kinderspel, kinky of krankzinnig? Check de trailer van Good Boy!”

Plaats een reactie