‘The Purge 3: Election Year’ poster en trailer

purge-3-posterIn The Purge: Election Year worden de inwoners van de Verenigde Staten opnieuw opgeroepen door de “New Founding Fathers of America” om deel te nemen aan de jaarlijkse “Purge” (Zuivering). Dit jaar stelt Charlie Roan, overlevende van de Purge, zich verkiesbaar om de Purge voor eens en altijd te stoppen, de aanhangers van “New Fouding Fathers of America” proberen Roan natuurlijk tegen te houden.

James DeMonaco keert terug als regisseur/schrijver/producent van deze thriller. Mede-geproduceerd door Jason Blum van BlumHouse Productions (Paranormal Activity, Insidious en Sinister franchises, en Platinum Dunes partners Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (Teenage Mutant Ninja Turtles, The Texas Chainsaw Massacre, Oujia) en Sébastien K. Lemercier (Assault on Precint 13, Four Lovers).

Vanaf 7 juli draait The Purge: Election Year in de Nederlandse bioscopen.
En voor deze heerlijke horrorthriller zijn zojuist een nieuwe posters en trailer vrijgegeven:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Het is alweer twee jaar geleden dat Leo Barnes (Frank Grillo) zich weerhield van een betreurenswaardige daad van wraak tijdens Purge Night. Nu dient hij als hoofd beveiliging voor Senator Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) tijdens haar kandidatuur voor het Amerikaanse presidentschap, met name tijdens het jaarlijkse ritueel dat zich richt op de armen en onschuldigen. Maar als verraad hen dwingt de straten op te gaan, terwijl er juist die nacht geen hulp is te vinden, moeten ze zien te overleven tot het ochtendgloren… of zullen ze beiden worden geofferd voor hun daden tegen de staat?

Purge 3

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie