In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

‘Rabid’ remake krijgt poster en trailer


In 1977 verscheen de horrorfilm Rabid van regisseur David Cronenberg. 42 jaar later wagen Jen Soska en Sylvia Soska zich aan een remake.

Bij een verschrikkelijk verkeersongeluk raakt modeontwerpster Rose verminkt aan haar gezicht. Een experimentele stamcelbehandeling moet haar schoonheid herstellen, en het lukt. De enige bijwerking; Rose leidt aan een onstilbare seksuele honger. Op verschillende manieren stilt ze deze honger en laat haar minnaars achter als dragers van een heftige ziekte…

RABID Trailer (2020) David Cronenberg Remake Movie

De hoofdrollen in de remake zijn voor Laura Vandervoort, Benjamin Hollingsworth en Phil ‘C.M. Punk’ Brooks. De film zal op 25 augustus op het FrightFest in Groot-Brittannië in première gaan.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//