Rage 2 aangekondigd, waar is de horror?

Zo’n 7 jaar geleden bracht id Software (van Wolf 3D, Doom en Quake) hun nieuwste shooter op de markt. Rage kreeg van ons toen 4 sterren. En gisteren was daar opeens de aankondigingstrailer van Rage 2:

RAGE 2 – Announce Trailer PEGI

Rage 2 lijkt duidelijk te vervolgen op het dystopische verhaal uit 2011. Maar waar de eerste game nog RPG-elementen had, lijkt Rage 2 volledig te duiken op het, zoals ze het zelf noemen, shooterverse. En ze beloven een compleet open wereld. De eerste gameplaytrailer toont helaas wat minder horror dan we uit Rage (2011) kennen.

RAGE 2 – Official Gameplay Trailer PEGI

Rage 2 komt in 2019 uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, de ontwikkeling is in handen van Avalanche Studios en id Software. Distributeur Bethesda Softworks kondigde de game als volgt aan: “De samenwerking tussen de goden van de shooters, id Software, en de meesters van de open wereld chaos, Avalanche Studios, maakt van RAGE 2 een bloederig festijn dat zodanig intens is dat het alleen maar van twee legendarische AAA studio’s kan komen. Dat klopt, dit is een f***ing AAAAAA game. Ga in 2019 naar de Wasteland voor een waanzinnig avontuur op Xbox One, PlayStation 4 en pc.”
RAGE2 Announce Crusher

Tijdens de E3 (11 juni half 4 ’s ochtends) zal meer over de game bekend worden, wij houden het horrorgehalte van de game nauwlettend in de gaten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x