Rainbow Six Extraction op de releasedag beschikbaar op Game Pass

Rainbow Six is back!

Nog drie nachtjes slapen – 20 januari – en dan komt Ubisofts nieuwe Rainbow Six-titel uit. Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gaat die heten en ze gooien het ditmaal over een hele andere boeg dan de vorige games. Saillant detail: het spel komt op dag 1 naar Xbox Game Pass.

Dodelijke en muterende, buitenaardse invasie

Rainbow Six is een gevestigde naam. Waar vooral de laatste games gefocust waren op 5 vs 5 gaan ze nu een klein beetje terug naar hun roots, PVE. Player vs Environment, dus jij tegen de computer. Maar niet helemaal alleen, want het is nu coöp vs de computer. Met twee andere maten ga jij de strijd aan tegen een mysterieus buitenaards gevaar wat de aarde bedreigd. Je hebt de keuze uit 18 verschillende operators waarmee je behoorlijk gevarieerde gaten kan blazen in de aliens. Maar pas op, je dient nog steeds tactisch te werk te gaan en goed als team te handelen wil je de verschillende missies tot een goed einde brengen.

Rainbow Six Extraction: Lore Gameplay Trailer

Eerder werd de titels Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine of Parasite gebruikt, maar de definitieve naam is dus Rainbow Six Extraction geworden. Je maakt deel uit van REACT, een speciale eenheid die is opgericht om de nieuwe dreiging het hoofd te bieden. Aangezien de Chimera-parasiet weer is opgedoken, moet je alles riskeren tegen de grootste gevaren van de insluitingszone – de Archæans.

Door Rainbow Six Extraction op de releasedag direct beschikbaar te maken voor leden van Xbox Game Pass en PC Game Pass, laten we zien dat we geloven in de waarde en keuze die abonnementsdiensten bieden aan spelers”, zei Chris Early, Ubisofts Senior Vice President of Strategic Partnerships and Business Development. “Rainbow Six Extraction voor leden van Xbox Game Pass en PC Game Pass is nog maar het begin. Uiteindelijk zullen we de abonnementsdienst Ubisoft+ aan gaan bieden aan Xbox-spelers, zodat zij kunnen genieten van de totale bibliotheek van Ubisoft+ op hun consoles, inclusief nieuwe releases.” Kijk, dat is dus nog meer goed nieuws voor de mensen met een Game Pass abonnement.

Rainbow Six Extraction: 7 Minutes of Exclusive Gameplay

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction verschijnt 20 januari voor PC, Playstation 4 & 5, Xbox One en Xbox series S|X.

Heb jij ook een abonnement op Microsoft zijn (stream)dienst? Kijk jij ook uit naar Ubisofts nieuwe titel Rainbow Six Extraction? Ik hoor het graag van je.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie