Realityprogramma ‘Killer Camp’ krijgt Nederlandse editie!

Realityproigramma Killer Camp krijgt Nederlandse editie

In het realityspelprogramma Killer Camp zullen 11 bekende influencers uit Nederland inchecken in het Amerikaanse “Camp Pleasant” uit de jaren ’80. Echter, één van hen beraamt een moorddadig plan, waardoor alle deelnemers, in een strategisch kat-en-muisspel  moeten vechten voor hun leven. Terwijl iedereen strijd om de “moordenaar” onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs van 20.000 euro.

Overdag moeten de kampeerders zich een weg banen door een reeks hilarische uitdagingen, terwijl de “moordenaar” probeert hun inspanningen te saboteren en daarbij andere spelers in het proces mee trekt.  Zodra de duisternis valt, wordt iedere nacht een ongelukkige kampeerder op de meest gruwelijke en originele  retro-achtige wijze uitgekozen en “vermoord”, waardoor de aanspraak op de geldprijs wordt verspeeld!

Killer Camp is al een hit in Amerika en Groot-Brittanië, nu zal de serie dus ook een Nederlandse editie krijgen, welke te zien zal zijn op Prime Video. De Nederlandse influencers hoeven niet af te reizen naar Amerika, de opnames vinden plaats bij Het Blauwe Meer in het Drentse Dinxperlo. Dit is de teaser van de Amerikaanse editie:

Killer Camp "Trailer"

Er is dan nog één vraag? Welke BNers of influencers zie jij graag afgeslacht worden in dit tv-programma?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie