Recensie: ‘The Devil’s Restaurant’ krijgt geen Michelin-ster…

Een restaurantmanager wiens zaak slecht loopt maakt een deal met de duivel; In ruil voor een eindeloze stroom nieuwe klanten (foodbloggers, foodcriticus, bekende mensen), moet de manager of en toe een gast offeren aan duivelse demon die in de kelder van het restaurant woont. De zaken gaan sinds goed en de beoordelingen zijn weer helemaal prima. Dat wil zeggen totdat een onwetende ober de kelder in struikelt… zal hij veilig zijn voor deze duivelse restauranthouder?

De film bevat een grotendeels onbekende cast. Hoofdrolspeler Mark Robert Turner speelt zijn rol als restaurantmanager, een zenuwachtige paradijsvogel die het blijkbaar heel normaal vindt om mensen te slachten voor een duivelse demon, met overtuiging. De film is geschreven en geregisseerd door Eric Ford Holevinski, dit is zijn eerste en tot dusver ook laatste speelfilm.

The Restaurant Official Trailer #2

The Devil’s Restaurant is duidelijk een lowbudget B-film; lekker fout en er zit ook zeker wat humor in. De special effects zijn om te gieren en het acteerwerk is niet hoogstaand. De productie is dan ook gedeeltelijk tot stand gekomen via een Kickstarter-campagne. De een kan genieten van dit soort films, terwijl het bij de ander pijn doet aan zijn ogen.

Sterren: 1.5 / 5

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
1 jaar geleden

Is dit een “so bad that it’s good” film zoals Troll 2, Plan 9 en The Room?
Want dan past hij wel degelijk in mijn straatje 😉

Kristel
Kristel
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rob

Hey Rob,

Ik denk dat jij deze film dan zeker wel vermakelijk vind.
Ik vond hem wel erg lekker fout en zat ook wel een bepaalde humor in.

Ik ben benieuwd wat je er van vind. Laat je het ons weten?

Rob
Rob
1 jaar geleden
Antwoord aan  Kristel

Uiteraard! Kan nog wel even duren, want ik heb nog veel te bekijken en te lezen.

Rob
Rob
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rob

Inmiddels heb ik hem gekocht en gezien. Hij inderdaad zo slecht dat het weer leuk wordt. Ik heb er wel van genoten. Maar je moet wel echt van dit soort film houden.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x