Recensie: Tonight She Comes

Een meisje verdwijnt in het bos. Twee van haar vriendinnen en een paar mysterieuze vreemden trekken vervolgens naar de boshut waar ze is verdwenen. Ze vragen zich af of hun vriendin nog in leven is, of dat ze misschien het slachtoffer is geworden van een gruweldaad. Dat laatste zou wel eens het geval kunnen zijn. Maar hoe dan ook, ze zal terugkeren. Of de achterblijvers daar blij van zullen worden is nog maar de vraag, want dat er bloed gaat vloeien staat vast.

Tonight She Comes begint als een gemiddelde slasher en lijkt daarin bijna goed te worden als het plot plotseling wordt omgegooid. Maar in wat voor soort film we dan belanden? Een soort van road-trip/redneck met een dosis splatter.

‘Tonight She Comes’ is de debuutfilm van horrorfan Matt Stuertz, de film moest van hem vooral leuk en over-the-top zijn. Dat is ook zeker gelukt, het verhaal is eigenlijk totaal niet van belang en dat is jammer.

De slotscène geeft ons nog een mooi toetje met practical special effects en doet ons toch met een glimlach de horrorfilm afsluiten.

Tonight She Comes - Officiële trailer
Sterren: 2 / 5

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Recensie: Tonight She Comes”

  1. Haha, als ik dit lees in de recensies op bol.com: “Vreselijke film. Ongelooflijk bloederig en walgelijk.”, dan zeg ik “laat maar komen” 🙂
    Hij staat op mijn verlanglijstje. Eerst de Romero en Argento films nog kijken die ik pas heb besteld.

    Beantwoorden

Plaats een reactie