In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Regisseur voor Jurassic World 2 gevonden: J.A. Bayona

We hadden het even gemist, maar de plannen voor Jurrasic World 2 in 2018 krijgen vorm. Universal heeft afgelopen maand J.A. Bayona (The Impossible, When a Monster Calls) aangenomen als regisseur.
j a bayona jurassic world 2
Steven Spielberg en Colin Trevorrow (regisseur van deel 1) zullen als uitvoerend producent verbonden zijn aan de film. Tevens zal Trevorrow samen met Derek Connolly het scenario schrijven. De film wordt geproduceerd door Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Ook keren hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren terug in hun rol voor deze tweede Jurassic World-film. Het vervolg op Jurassic World heeft nog geen officiele naam en draait vanaf zomer 2018 in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//