Releasedatum van Paranormal Activity 7 is bekend

Het is inmiddels 4 jaar geleden dat de laatste Paranormal Activity-film verscheen; The Ghost Dimension. Het leek de laatste film, maar nu heeft filmstudio Paramount aangekondigd dat Paranormal Activity 7 in 2021 zal uitkomen.

In 2007 herinner ik mij nieuws-item over een film in de Amerikaanse bioscopen, waarvan de mensen de bios uitliepen. Niet omdat de film zo saai was, maar omdat de film zo gruwelijk eng was,  dat ze in hun broek deden van angst. De film was genaamd Paranormal Activity.

De hype rondom deze film was zo groot, dat ik niet kon wachten om Paranormal Activity te zien. Mijn verwachting van deze film was daardoor heel hoog. De film begon wat saai, maar al snel kwam de spanning erin en mijn adrenaline schoot door het plafond. Kloppen, trekken, sjorren en deuren met een eigen leven, het was geweldig!

Het succes van Paranormal Activity was groot en wanneer iets een succes is, dan komt er altijd een deel twee. Ook deze viel in de smaak en zo ontstond er uiteindelijk reeks van totaal zes Paranormal Activity-films. Niet alle delen waren een daverend succes. Deel vier van de reeks miste een beetje zijn doel en het had niet dezelfde sfeer als de eerste drie. Maar ook deel vier kent zeker leuke momenten. Daarna kwamen er twee spin-offs,  Paranormal Activity: The Marked Ones en Paranormal Activity: The Ghost Dimenson.

Er is nog niet veel bekend waar Paranormal Activity  7 over gaat, maar het zal ongetwijfeld een nagelbijter worden. Wel is er een releasedatum, je moet nog wel even geduld opbrengen, want 19 maart 2021 komt deel zeven!

Interessant artikel?

Plaats een reactie