Chopping Mall (’86) van Roger Corman krijgt een remake

De remake rage in Hollywood lijkt nog lang niet over te zijn en na vele klassiekers zien we de laatste jaren ook steeds meer obscure horrorfilms die een herinterpretatie krijgen.

Zo ook Chopping Mall, waarvan de rechten volgens Variety zijn aangekocht door Robert Hall’s Dry Country Entertainment. Robert Hall regisseerde eerder o.a. Laid to Rest en Chromeskull: Laid to Rest 2 en zal ook deze remake regisseren.

Het origineel uit 1986 werd geproduceerd door Roger Corman en zijn vrouw en volgt een groep tieners die zichzelf insluiten in een winkelcentrum om een feestje te bouwen. Maar het winkelcentrum wordt bewaakt door een nieuw soort robots die door een storing hun taken wat te serieus nemen. “Deze film zal hetzelfde basisconcept houden van tieners die vastzitten in een winkelcentrum, maar het verhaal zal een donkerder en bovennatuurlijke inslag hebben”, legt producer Kevin Bocarde uit.

Na Death Race en Piranha 3D is dit derde Roger Corman film die in korte tijd aan een remake wordt onderworpen. Opnames zullen in de lente beginnen.

Hier de trailer van het origineel:

Chopping Mall (trailer)

Interessant artikel?

2 gedachten over “Chopping Mall (’86) van Roger Corman krijgt een remake”

Plaats een reactie