Rememory, scifi-thriller met Peter Dinklage straks gratis op Google Play

Google Play is voor velen vooral bekend als app store voor Android Phones en Android TV. Maar het grote machtige Google wil dit graag uitbreiden en heeft naast de applicaties inmiddels Google Play voor Music, Movies en Books. (Er gaan geruchten dat Google Play Music samen zal gaan met Youtube Red.) Om deze andere Google Play diensten te promoten maakt geeft Google af en toe opdracht op een film te produceren en maakt deze tijdelijk gratis beschikbaar op de video on-demand dienst. De scifi-thriller ‘Rememory’ zal vanaf 24 augustus gratis beschikbaar zijn op Google Play Movies (al zou het mij niet verbazen als die beperkt blijft tot Amerika).

In ‘Rememory’ wordt de visionaire wetenschappen Gordon Dunn (Martin Donovan) vermoord vlak nadat hij zijn nieuwste uitvinding heeft gepresenteerd: een apparaat waarmee herinneringen kunnen worden opgenomen en uit het geheugen gehaald worden. Gordons vrouw, Carolyn (Julia Ormond), trekt zich direct daarna terug en weert contact met iedereen. Behalve met een mysterieuze man (Peter Dinklage) die haar wil helpen de dader te vinden. Hij gebruikt daarbij, zonder toestemming, de geheugenlezen van Gordon Dunn…

Het verhaal klinkt goed en de trailer is zeker interessant en duister. Nu maar hopen dat de titel ook daadwerking in Nederland via Google Play Movies te zien zal zijn.

REMEMORY (2017 Movie) - Official Trailer - Peter Dinklage, Anton Yelchin

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Rememory, scifi-thriller met Peter Dinklage straks gratis op Google Play”

Plaats een reactie