Resident Evil 4 VR krijgt releasedatum en gameplay trailer

Facebook heeft zojuist bekend gemaakt dat Resident Evil 4 VR nog voor Halloween uitkomt. Namelijk op 21 oktober. Samen met de releasedatum zie je in de nieuwe trailer ook gameplaybeelden die mij behoorlijk enthousiasmeren.

Het was al een tijdje bekend dat Resident Evil 4 een Virtual Reality behandeling zou krijgen, maar er was nog geen releasedatum. Het laatste wat er bekend was, is een 3-minuten durend filmpje uit april waarin een aantal complicaties uit showcases en wat gedeeltes uit de openingsscène getoond werden. We hoeven dus niet zo heel lang meer te wachten, dit zijn leuke berichten.

Resident Evil 4 VR is helemaal opnieuw gebouwd voor VR. Er is een dual weapon systeem, je kan dus met twee wapens tegelijk schieten. Ook je inventaris is vernieuwd; je pakt alles nu van je lichaam af. Verder is dit het allereerste exclusieve spel voor de Oculus Quest 2, het is dus op geen andere headset te spelen. Heb jij ook een Quest 2 en ben je deze van plan te spelen?

Resident Evil 4 VR Gameplay, Release Date Trailer (Capcom, Armature, Oculus Studios) Oculus Quest 2

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie