Resident Evil 7 ‘biohazard’ komt er aan!

Liefhebbers van survivalhorror kunnen hun hart ophalen, Resident Evil 7 wordt weer een ouderwetse survivalgame. Capcom heeft de titel op de E3 aangekondigd.
Beginning Hour - Resident Evil 7
De Resident Evil games werden, net als de films, steeds meer actie. Tijdens de presentatie noemde Capcom het letterlijk “Fear Comes Home” en deel 7 moet een “truly terrifying horror experience” worden. Dat klinkt ons als muziek in de oren. De nieuwe RE Engine moet zorgen voor een fotorealistische ervaring die de horror angstig dichtbij zal brengen. Letterlijk, want de game wordt ook geschikt gemaakt voor de PlayStation VR Mode.
Resident Evil 7 biohazard
Resident Evil 7 krijgt de opvallende ondertitel ‘biohazard’, naar de Japanse titel voor de gamereeks. Het speelt zich af in het heden op het platteland van Amerika, direct na de gebeurtenissen uit Resident Evil 6. Vandaag geen Capcom de playable teaser Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour, waarin je moet zien te ontsnappen uit een bouwvallige huisje naast een herenhuis op eenonheilspellende plantage.
Resident Evil 7 beginning hour
De demo is natuurlijk op de E3 te spelen, maar is nu ook de downloaden voor PlayStation Plus leden. Later volgen andere platformen.

Resident Evil 7 biohazard komt 24 januari 2017 uit voor Playstation VR, PlayStation 4, XboxOne en PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie