Escape Room Resident Evil: The Final Chapter in Amsterdam

Vanaf 26 januari draait de laatste Resident Evil-film in de bioscoop. Zelf kun je het ook beleven, in Amsterdam wordt een Resident Evil Espace Room geopend!

Greeting Milla Jovovich - exclusieve Resident Evil: The Final Chapter escape room

In de exclusieve Resident Evil: The Final Chapter escape room kunnen bezoekers vanaf vrijdag 20 januari een kleine tour krijgen door Umbrella Corporation waar een middel voor onsterfelijkheid wordt ontwikkeld. Tijdens de tour gaat er echter iets mis, waardoor de bezoekers vast komen te zitten in een kamer. Met behulp van het oplossen van puzzels en het doorzoeken van de ruimte kunnen ze ervoor zorgen dat het gevaarlijke virus niet ontsnapt.
Gedurende een uur lang begeven fans zich in de wereld van Resident Evil en is de sfeer uit de films voelbaar. De escape room is een samenwerking tussen Zombie Escape Amsterdam en Universal Pictures International Netherlands. Meer informatie over de escape room is te vinden op de website.

 Resident Evil: The Final ChapterResident Evil: The Final Chapter is gebaseerd op de populaire videogameserie, is het laatste deel in de filmreeks die tot dusver wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overgebleven overlevenden van de apocalypse.

Resident Evil: The Final Chapter draait vanaf 26 januari 2017 in de bioscoop.

Resident Evil 6: The Final Chapter (HD trailer NL)

Interessant artikel?

1 gedachte over “Escape Room Resident Evil: The Final Chapter in Amsterdam”

  1. Wil graag de nieuwe film van Resident Evil zien. Heb gedeeld maar kan de vraag niet vinden.Zeer benieuwd naar mijn favoriete zombie vertolkster.

    Beantwoorden

Plaats een reactie