Resident Evil Revelations komt ook uit voor de consoles

Vorig jaar kwam Resident Evil Revelations uit voor de handheld Nintendo 3DS. Op 24 mei zal de survivalhorrorgame ook verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, WiiU en PC.
Residentevil-revelations-still1
Natuurlijk heeft Capcom wel rekening gehouden met HD-graphics en beter geluid. Ook biedt deze versie extra’s ten opzichte van de handheld, zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode. Dit is een online co-opmodus waar je samen grote groepen vijanden moet verslaan, hier biedt het spel nieuwe wapens, skill sets en de mogelijkheid om als Hunk of een andere karakter uit de voorgaande series te spelen. De normale co-opmodus is zowel online als offline beschikbaar.

Het verhaal van Resident Evil Revelations speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Resident Evil 4 en 5 aan boord van het cruiseschip de Queen Zenobia, waarvan men dacht dat deze verlaten was… Volg het lot van Chris Redfield, Jill Valentine, BSAA partners Parker Luciani en Jessica Sherawat wanneer ze proberen om achter de waarheid van het T-Abyss virus te komen. Met een minimum aan munitie en wapens is de tocht naar het vasteland een survivaltocht waarbij je haren recht overeind zullen staan.

Residentevil-revelations-still2

Voor Resident Evil Revelations zal via Residentevil.net extra content te verkrijgen. Spelers kunnen zich vanaf 24 januari registreren om zo voortijdig toegang te krijgen tot extra content, en informatie te ontvangen over online events die plaats zullen vinden voorafgaand aan de release.

Resident Evil Revelations Announcement Trailer

Resident Evil Revelations komt 24 mei uit voor Xbox 360, Playstation 3, WiiU & PC (reserveer nu)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie