Resident Evil 1 HD deels nagemaakt in eerstepersoonsperspectief

ziet er mooi uit

Alvaro, ook wel bekend als MoonGlint, is een indie game developer die momenteel bezig is met de game VIGIL. Hij heeft op zijn Youtube kanaal Residence of Evil een showcase geplaatst van de remake van Resident Evil 1 HD, maar ditmaal in de eerstepersoonsperspectief.

Dit filmpje laat een gedeelte van het spel zien, maar dan vanuit de ogen van de hoofdrolspeler. Hij heeft Spencer mansion in de Unreal Engine nagemaakt, om zo de belichting te kunnen testen voor het spel waar hij dus eigenlijk mee bezig is, VIGIL. Wil je zijn werk steunen, dan kan je hier een kop koffie voor hem kopen. Hij beloofd een werkende versie te bouwen als hij genoeg steun krijgt, dus het is wel de moeite waard om dit te overwegen. Zeker als je onderstaand filmpje ziet, het ziet er indrukwekkend uit!

RESIDENT EVIL 1: REMAKE || UNREAL ENGINE 4 | First Person

Dit is niet de eerste keer dat een Resident Evil-spel een eerstepersoonsperspectief behandeling krijgt, dit is al eerder gedaan met dit deel en deel twee. Ken jij nog meer vette mods die een Resident Evil-game aanpassen? Ik hoor het graag van je in de comments.

Interessant artikel?

Plaats een reactie