Haal deze Halloween je retrohorror hart op met rpg Sunshine Manor (trailer)

Ook zo’n fan van de knusse retro look&feel van 8-bit horrorgames? Het duurt nog even, maar met Halloween 2021 kun je je hart ophalen met Sunshine Manor op Playstation 4, PC, X-Box One en Nintendo Switch. Check de trailer hier!

In Sunshine Manor ben je Ada, een meisje dat de uitdaging aangaat om met Halloween in het oude Aitken landhuis te overnachten. Trick or treat pakt niet goed uit voor haar, want het landhuis wordt bevolkt door demonen, geesten en andere bloeddorstige gruwels die haar rauw lusten. Met haar psychische krachten en door het oplossen van puzzels kun je de ochtend halen, maar de Shadow Man is niet van plan je zomaar te laten gaan.. check de trailer hieronder:

Sunshine Manor - Main Trailer

Indiegame ontwikkelaar Fossil Games heeft in 2016 Camp Sunshine ontwikkeld, een 16-bit horrorgame waarin je een zomerkamp moet overleven terwijl een moordenaar in een mascottepak huishoudt met zijn vleesmes. Sunshine Manor zal dienen als de prequel van Camp Sunshine, en wordt omschreven als ‘een liefdesbrief aan de horror van de 80’s.’ Die ode aan de eighties betreft niet alleen de look, maar ook de in-game muziek.

Fossil Games heeft Sunshine Manor via een Kickstarter inzamelingsactie weten te realiseren. Je kunt de RPG-game hier bestellen als pre-order. Vanaf 31 oktober 2021 kun je los in het bloederige landhuis op kneuterige deuntjes!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie