Richard Stanley’s Color Out of Space is deel van Lovecraft-trilogie

Vandaag werd bekend dat de H.P. Lovecraft-verfilming Color Out of Space in première gaat op het Imagine Film Festival in april en regisseur Richard Stanley hierbij aanwezig zal zijn.

De familie Gardner woont in een groot huis in het bos. Op een dag stort een meteoriet neer in de tuin. Al snel staat het leven van het gezin op z’n kop en terwijl Nathan op zijn eigen manier met de situatie probeert om te gaan, loopt de boel flink uit de hand. 

De regisseur is zeven jaar bezig geweest om dit verhaal uit de verhalenbundel The Dunwich Horror and Others van H.P. Lovecraft naar het witte doek te krijgen. De filmproducenten bij SpectreVision zijn enorm enthousiast en hebben Stanley groen licht gegeven om nog twee verhalen uit deze bundel te verfilmen.

Dunwich Horror is de eerst volgende en uit een interview met Rue Morgue blijkt dat de regisseur al druk bezig is, hij hoopt voor de winter te kunnen gaan draaien. Over de derde film laat hij zich nog niet uit. Hoofdrolspeler Elliot Knight zal in beide films terugkeren.

Welk verhaal van H.P. Lovecraft zie jij nog graag verfilmd worden?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robbert
Robbert
3 jaren geleden

Hopelijk doet iemand Lovecraft eens recht, al heb ik wel een hard hoofd in de hoofdrol voor Nicholas Cage. ’t Is te hopen dat ie niet volaan in Mandy-modus gaat.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x