Chronicles of Riddick 3: Conceptart

Grrrr…The Furian… left for dead…
conceptart riddick 3

Inmiddels is bevestigd dat de nieuwe Riddick er gaat komen, Vin Diesel zal naast de hoofdrol de film gaan produceren, het script en de regie zijn wederom in handen van David Twohy.

De derde film zal meer in de stijl van Pitch Black worden gemaakt, Chronicles of Riddick was (te?) groots en intergalactisch opgezet. Een paar kleine plot details zijn al bekend:
Riddick, de meest gezochte man van de melkweg, wordt voor dood achtergelaten op een verlaten planeet, waar hij te maken krijgt met monster als “trisons en “muddemons”. Daarnaast zitten er twee groepen premiejagers achter hem aan.

The Underverse en The Furyan

Veel details zijn er niet bekend, wel veel geruchten en verhalen. Zo heeft de studio gesuggereerd om het derde en vierde deel tegelijk op te nemen, hij noemde hierbij de werktitels: The Underverse en The Furyan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
weedebee
weedebee
13 jaren geleden

@deNachtvlinders Dat wordt genieten! Pitch Black blijft ongeëvenaard goed. Chronicles was aardig, maar behoorlijk ‘flawed’. Ben benieuwd!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x