Ridley Scott laat het script van Prometheus zwaar bewaken

Ridley Scott doet er alles aan om het script van zijn nieuwe film Prometheus geheim te houden. De cast, bestaande uit Oscarwinnares Charlize Theron, Michael Fassbender, Noomi Rapace, Idris Elba, Sean Harris en Kate Dickie moesten niet alleen geheimhoudingsclausules tekenen, maar mochten het script alleen lezen in Ridley’s kantoor. Bij hoge uitzondering werd een script samen met een bewaker naar één van de acteurs gevlogen die het las terwijl de security de wacht hield.

Ridley ScottRidley is bang dat het script uitlekt op het internet en helemaal uit context gehaald wordt. Hij bevestigd echter wel dat Prometheus een sciencefiction thriller is, het is echter niet, zoals eerder gesuggereerd werd, een prequel van Alien.

Ridley omschrijft Prometheus als een verhaal over de schepping, de goden en de man die tegen ze opstond. De opnames zullen over drie weken beginnen en vinden plaats in de James Bond 007 Studio in het Britse Pinewood en zes aanvullende geluidsstudios.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
12 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd, als ik de geruchten mag geloven dan is dit nog best een Alien-achtige film. Maar weinig mensen weten dus werkelijk waar het over zal gaan.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x