Risher, de serie-seriemoordenaar (comic)

Wat gebeurt er met je als je niet dood kan? Demetrius Risher, die door een toevalligheid zijn dood mist, is onsterfelijk. Door de jaren heen ziet hij hoe de mensheid haar bestaan voor lief neemt. Hij besluit daar zelf wat aan te doen, door iedereen te choqueren met de meest gruwelijke moordpartijen.

Dit is het verhaal van een 400 jaar oude seriemoordenaar die bekend staat als onder andere, Jack the Ripper, the Axeman of New Orleans en the Zodiac. De man van één van Rishers slachtoffers laat het er echter niet bij zitten. Anton Karvos gaat achter hem aan met gevaar voor eigen leven…

Het verhaal van Risher klinkt interessant, maar tot nu toe is er weinig over geschreven. De website comicmonsters.com heeft er wel een redelijk verhaal over geschreven. Ik kan alleen niet zeggen dat de toon van de review heel erg positief is. Er wordt veel voordeel van de twijfel gegeven, maar al met al lijkt het er op dat de eerste uitgave, hoewel er veel gebeurd, alleen maar vragen opwerpt.

De comic is reeds te koop als digitale download op de website van Risher. De retailprijs is $3,99, echter, via het linkje ‘Shop’ op rishercomic.com kun je meerdere webshops vinden waar de prijs tussen de $1 en $2 ligt.

Interessant artikel?

Plaats een reactie