Rob Zombie: ’the scene that involves this face is very painful’

the scene that involves this face is very painfulOp zijn weblog heeft rocker en regisseur Rob Zombie de eerste foto van zijn nieuwe film The Lords of Salem vrijgegeven. Maar veel details wil hij nog niet over de horrorfilm kwijt: “Okay, I will say that the scene that involves this face is very painful.”

Inmiddels is wel duidelijk waar de film over zal gaan: The Lords of Salem vertelt over een lokale DJ die per ongeluk een oude vloek over het dorp ontwaakt. In de straten die Salem vandaag de dag nog kent, werden 300 jaar geleden onschuldige bewoners opgepakt en beschuldigd van hekserij met de doodstraf tot gevolg. Het dorp werd in die tijd met ijzeren vuist bestuurd en hekserij werd zwaar gestraft. Onder de vermoorde onschuldigen bevonden zich vier echte heksen en deze zweerden vlak voor hun dood dat ze ooit terug zullen keren om wraak te nemen…

De opnames voor The Lords of Salem starten volgende maand in Massachusetts, hoogstwaarschijnlijk zal de film dan in 2012 op het witte doek verschijnen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie