Rob Zombie toont The Lords of Salem trailer tijdens concert

Afgelopen weekend het Rob Zombie een zeer aangename verrassing voor zijn publiek tijdens zijn live show in New Jersey, hij opende namelijk met de eerste beelden in een volledige teaser trailer van The Lords of Salem!

Als een lokaal radiostation in Salem op een dag een mysterieuze houten kist ontvangt met daarin een vinyl plaat verwacht de lokale DJ dat dit een actie is van een nieuwe band die op deze manier aandacht probeert te krijgen voor wat airplay. ‘A Gift from the Lords’ staat erbij vermeld. Als Heidi (de DJ)  de plaat afspeelt, speelt deze achterwaarts af! Heidi krijgt een traumatische flashback uit het verleden en heeft geen idee wat dit betekent.

Niet veel later draait haar collega DJ de plaat nogmaals en nu speelt de LP wel normaal af. Het nummer wordt in een zeer korte tijd een enorme hit bij de luisteraars. De volgende dag ontvangt het DJ team nog een houten kist, met dit keer posters en tickets voor het optreden van The Lords. Al snel blijkt dat deze Lords of Salem niet terug keren voor een reünie, maar voor dood en verderf!

De trailer is van een zeer slecht kwaliteit en is vanuit het publiek gefilmd, toch is het zeker de moeite waard! De trailer ziet er mooi en onheilspellend uit. Dit beloofd veel goeds voor Zombie’s eerste ‘originele’  film in 7 jaar. Wanneer de film in Nederland uit gaat komen is helaas nog niet bekend.

http://youtube.com/watch?v=y6_XMwTwVms

Interessant artikel?

Plaats een reactie