Robert Englund presenteert serie ‘Shadows of History’

Horrorlegende Robert Englund gaat voor de Amerikaanse tv-zender Travel Channel het programma Shadows of History presenteren.

Robert Englund - Freddy KruegerRobert Englund is natuurlijk vooral bekend als Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street, maar speelde tal van andere rollen als in The Phantom of the Opera, 2001 Maniacs en de serie V. Dit nieuwe programma voor Travel Channel is niet bepaald een reisprogramma. Englund dijkt in oude kranten en zoekt daar bijzondere artikelen uit die te bizar zijn om werkelijkheid te zijn. De acteur gaat vervolgens in gesprek met historici en geleerden om te verklaren hoe men deze artikelen heeft kunnen schrijven en of er überhaubt een kern van waarheid in zit. Tegenover THR worden vliegende monsters, zombie-kannibalen en spookschepen aangehaald als voorbeelden.

Het is niet de eerste keer dan Travel Channel in het duistere en onverklaarbare duikt, al een paar jaar zenden ze Ghost Adventures uit. Wanneer Shadows of History uitgezonden wordt en of het ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie