Rock Paper Dead: trailer nieuwe horror van Tom Holland

Tom Holland kennen we natuurlijk als de schrijver/regisseur van Fright Night (en die binnenkort daarvan de rechten terugkrijgt) en Child’s Play. Maar hij heeft niet stilgezeten en inmiddels zijn er de eerste beelden van zijn negende film: Rock Paper Dead.
rock paper dead
De horrorfilm Rock Paper Dead volgt een seriemoordenaar Peter “The Dollmaker” Harris:
Peter Harris keert terug naar zijn ouderlijk huis als hij na 20 jaar in een kliniek voor krankzinnige criminelen genezen wordt verklaard. Maar het huis waar hij opgroeide wekt vele angstige herinneringen op uit zijn verschrikkelijke jeugd. Als dan de mooie jonge Ashley in beeld komt, vallen de puzzelstukjes op zijn plaats en keren zijn lusten tot het moorden weer terug…

"Rock Paper Dead" Trailer - 2017

De film is geschreven Kerry Fleming en Victor Miller, de regie is in handen van Tom Holland, en de hoofdrollen worden vertolkt door Michael Madsen, Tatum O’Neal, Jennifer Titus en Luke Macfarlane. Rock Paper Dead zal ergens dit jaar verschijnen, maar waarschijnlijk aan de andere kant van de oceaan blijven.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

“maar waarschijnlijk aan de andere kant van de oceaan blijven” Jammer! Ik zou hem graag op het grote scherm zien.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x