Rodo Sayagues regisseert ‘Don’t Breathe Again’, vervolg op horror uit 2016

In 2016 verscheen de horrorfilm Don’t Breathe van regisseur Fede Alvarez, die samen met Rodo Sayagues het script schreef. Nu is bekend geworden dat er een vervolg aankomt die door hetzelfde duo wordt geschreven, maar ditmaal door Rodo Sayagues geregisseerd zal worden.

De titel wordt Don’t Breathe Again en hoofdrolspeler Stephen Lang keert terug in zijn rol als Blind Man. De film speelt zich een aantal jaar na het origineel af, Blind Man leidt een gemoedelijk leventje totdat zijn vroegere zonden hem inhalen.

De productie van Don’t Breathe 2 begint volgens THR in april, waarmee het mogelijk is dat de film nog dit jaar de bioscopen kan halen.

Dont Breathe (2016) is verkrijgbaar op BD en DVD.
Een klein groepje jongeren willen het huis gaan beroven van een blinde rijke man. Makkelijk, zou je zeggen. Niets is minder waar, deze blinde meneer blijkt namelijk een seriemoordenaar te zijn. Komen ze levend uit het huis van de man?

Don't Breathe (HD trailer NL)

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NovemberMike
NovemberMike
3 jaren geleden

Don’t breath vond ik een onderhoudende spannende film. Ik ben alleen bang dat het vervolg minder goed zal zijn.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x