Dead of Winter-bedenker werkt aan nieuw doodeng bordspel There Will Be Ghosts

Dead of Winter: card Zombie Surge
Dead of Winter: card Zombie Surge

Speel jij veel bordspellen? Dat weet je waarschijnlijk dat het ondanks de horrorthema’s zelden echt eng wordt. Isaac Vega, medebedenker van Dead of Winter, belooft dat zijn volgende horrorgame “actually scary” wordt.

Isaac Vega heeft samen met Lindsey Rode begin dit jaar een nieuwe speluitgever opgericht: Rose Gauntlet Entertainment. Hier zijn ze flink wat spelideeën aan het uitwerken, waarvan Keystone: North America nu op Kickstarter staat.

Tussen die projecten staat ook There Will Be Ghosts. Tegenover Dicebreaker.com laten Vega en Rode weten er alles aan doen om een daadwerkelijk eng bordspel te maken. Hoe ze dat willen bereiken zeggen ze niet, behalve dat ze elkaar op dit moment de stuipen op het lijf proberen te jagen. Wel is zeker dat we nog wel geduld moeten hebben, het bordspel is slechts één van de negen die ze in ontwikkeling hebben en verschijnt op zijn vroegst in 2024.

Toevallig hebben onze vrienden van Semi Co-op ook net een comic getekend over There Will Be Ghosts. Houd jij van bordspellen? Volg Heinze en Rachel dan via instagram!

Wat is het beste of engste horrorbordspel dat jij hebt gespeeld? Zelf kan ik Nightmare Horror Adventures aanraden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Dead of Winter-bedenker werkt aan nieuw doodeng bordspel There Will Be Ghosts”

  1. Nou, dat zijn straffe woorden. Ben serieus benieuwd hoe ze dat aan gaan willen pakken, maar moet het eerst nog zien 🤷‍♂️

    Beantwoorden

Plaats een reactie