3e Razor Reel Fantastic Film Festival in Brugge

Razor Reel meldt met trots dat de derde editie van het Razor Reel Fantastic Film Festival (RRFFF) van 31 oktober tot en met 6 november plaatsvindt in het Belgische Brugge.  Het festival toont 41 film, waarvan 2 wereldpremieres en 12 Europese premieres. Als extraatje worden diverse films voorgegaan door één van de 14 kortfilms. Het prgramma strekt van horror, thrillers, anime, science fiction, documentaires, fantasy, actie, komedies tot zelfs romantische films.

Rondom het filmprogramma worden ook (foto-)exposities, signeersessies, boekvoorstellingen en vraaggesprekken met aanwezige acteurs, regisseurs en producenten gehouden. Verder er is een symposium over censuur, een cursus film maken met een beperkt budget en een workshop grime.

Razor Reel Fantastic Film Festival 2010

SINT openingsfilm

Dat het een knallend filmfestival zal worden bewijst alvast de openingsfilm van het Razor Reel Fantastic Film Festival: de première van SINT in aanwezigheid van regisseur Dick Maas en acteur Huub Stapel. Op 31 oktober komen zij samen met Tom de Mol de film SINT presenteren in het Kinepolis.

Het hele programma van het festival in Brugge is te vinden op de website van het Razor Reel Fantastic Film Festival.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie