Rubber: Een moordlustige autoband

rubber - mr oizoIn de woestijn van Californië komt een ongelovig publiek kijken naar het optreden van een autoband. Rubber is een film over een autoband genaamd Robert die, na de ontdekking van een stapel brandende autobanden, beslist om zijn ‘volk’ te wreken.

De film Rubber over de moordlustige autoband wordt omschreven als een zwarte comedy met horror, kung-fu en mystery… Eigenlijk klinkt het verhaal gewoon te bizar om de film ook maar te onthouden, gebruiksvoorwerpen moeten niet toch leven komen en een hoofdrol in een film gaan vertolken.


Aan de andere kant ziet de teaser er dusdanig goed uit…

Rubber is een film van Quentin Dupieux, beter bekend als Mr. Oizo en zijn grote electrohit Flat Beat. Quentin Dupieux regisseerde ook de reclame van Levi’s die het nummer Flat Beat gebruikten en heeft in 2001 al eens een film gemaakt ‘Steak’, naar een gelijknamig muziekalbum als Mr. Oizo.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

3 gedachten over “Rubber: Een moordlustige autoband”

Plaats een reactie