Run for your life! er komt een tv-serie over Day of the Dead

Blumhouse en Universal Television werken samen aan een bovennatuurlijke tv-serie rond de Mexicaanse feestdag Dia de Los Muertos. ‘Run for Your Life’ is gebaseerd op een idee van Lee Metzger, Chris Cullari and Jennifer Raite schrijven nu het script voor een pilotaflevering.

Het drama vindt plaats op de laatste avond van Dia de Los Muertos en volgt een rouwende detective die in een dodelijk spel wordt getrokken om iemand terug te halen uit het graf.

Mocht de proefaflevering een succes worden, dan zal een volledige serie ‘Run for your life!’ bij Syfy of USA Network in Amerika worden uitgezonden. De cast voor de pilot bestaat uit Josh Segarra (Arrow), Andrew Jacobs (Paranormal Activity: Marked Ones), Carlos Leal (The Last Ship), Danube Hermosillo (Everything, Everything), Angela Alvarado (Kingpin), Jennifer Landon (Animal Kingdom), Kadeem Hardison (K.C. Undercover) en Fernanda Andrade (The Devil Inside Me).

Blumhouse en Universal hebben zojuist de opnames afgerond voor de proefaflevering voor de tv-serie van Tremors met Kevin Bacon in de hoofdrol.
https://www.instagram.com/p/BbUzegkFW1D/?taken-by=kevinbacon

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie